Hesabınızı silme

Hesabınızı silmek için öncelikle Panele giriş yapın. Ardından Panelin sağ üst köşesindeki Profilim simgesine tıklayın. Açılan menüden Profili düzenle’ye tıklayın.

Açılan sayfada Hesap Ayarları’nı seçin.Pencerenin alt kısmında Hesabı Sil seçeneğini göreceksiniz.

Vurgulanan "buraya tıklayın" seçeneğine tıklamak, hesabınızı kalıcı olarak silmeniz için yeni bir pencere açacak. Mevcut şifrenizi ve hesabınızı silme nedeninizi belirttikten sonra, Hesabı Sil seçeneğine tıklayarak hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Hesabınızı sildiğiniz zaman hesabınızı veya içindeki herhangi bir bilgiyi geri getirmek için hiçbir yolu yoktur, bu sebeple hesabınızı silme kararını vermeden önce gerçekten emin olmalısınız.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

138 kişi içerisinden 81 kişi bu makaleyi beğendi